Thursday, June 4, 2009

Prima casă are ţigle sparte şi conducta de apă caldă fisurată

Emil Boc de la Guvern a copt şi a meşterit zile şi nopţi întregi la planul ăsta cu Prima casă. Pe scurt, tinerii porumbei îmbârligaţi într-o relaţie amoroasă (sexuală sau platonică, Guvernul nu judecă) sau doar din interes, sunt sustinuţi să-şi bage toate resursele financiare într-o casă, o primă casă, doar după ce trec pe LA nişte bănci care de-abia îi aşteaptă să le bage nişte credite.

Toată lumea bagă câte ceva. Bagă şi guvernul ceva, dar nu mai contează. Casele sunt deja construite dar nu mai avea cine să le cumpere de când Busu, Băse şi cine mai conduce ţara asta, au recunoscut că e criza, băi.

Eşecul programului se simte de departe, poate şi pentru că miroase a scorţişoară şi gogoşi cu frişcă. În fine, îl sfătuim pe Emil Boc de la Guvern să ia de aici o listă cu denumiri mai aproape de realitate, pe care nu le-ar putea primi nici de la geaca lui Naumovici.

Va avea nevoie de ele atunci când în prima casă va apărea prima ceartă, prima conductă de apă spartă, primul candelabru căzut sau direct prima bancă care să-ţi bată la prima uşă a primei case, ca să-ţi ia dracului prima casă, pentru că nu ai plătit nici măcar prima rată.

  • Prima casă nu e acasă
  • Prima "casă", unde "casă" înseamnă ţeapă
  • Cine se trezeşte în prima casa, să fugă departe de bănci ajunge
  • Cine sapă prima casă altuia cade singur în ea

7 Comments:

dan said...

Macar pana la prima rata nemiloasa sa se bucure oamenii tineri si cu viitorul stralucit in fata de primul adapost din partea Marelui Guvern Boc.
Asa ca aliniera in sir indian la coada pentru 60.000 euro garantati.

lapona enigel said...

pai bine bai, si hummeru? sari asa de la un subiect la altu?

sfinxu' said...

@dan: nu instiga la sperante, te mai crede lumea ca are sanse la 60000 coco fara sa joace la Loto.

@lapona enigel: Hummerul, Prima Casa, subiecte de interes general particular. de ce, ai in sfarsit o parere despre subiectul trecut?

lapona enigel said...

a, nu am nici o parere despre subiectu trecut. chiri are sigur, dar gandeste prea profund si nu reuseste sa-si aduca ideile la suprafata. cred ca de-aia nu zice nimic.

sfinxu' said...

@lapona enigel: trebuie sa ai vreo parere. oricat de mica despre un asa subiect mare. deci hai, click pe Hummer si concentrare maxima.

si apropo de pareri, se pare ca nici @dan nu a reusit sa puncteze la acel text. a mancat cainele tema?

lapona enigel said...

aaa..pf..nu stiu..trebuia pt azi?

dar zic si eu, o parere de-a mea, apropo de caini, deci daca ar incepe cainii sa vorbeasca probabilitatea sa inceapa cu "hummer" e muuuult mai mare decat probabilitatea ca primul cuvant sa fie "mama" sau "tata". si n-am luat de pe net!

sfinxu' said...

"mama sau tata, voi ce parere aveti despre faza cu Hummerul vandut la chinezi", asta cred ca zice cand incepe sa vorbeasca.

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online