Friday, May 1, 2009

Tu cât timp pierzi în faţa televizorului pentru a verifica dacă tanti care nu reuşeşte nimic în toaletă va reuşi într-un final câte ceva?

Întreb şi eu, ca opinia publică.

4 Comments:

miha said...

da bai, delicat subiect pt o reclama. nu ca asa un produs ar avea nevoie de reclama pana la urma. doar nu merge nimeni la farmacie si cere o marca anume de laxative.
oricum, timpu pierdut la toaleta cu aceasta ocazie ar trebui sa fie cea mai mica problema.

sfinxu' said...

bai, deci nu inteleg. cum adica? tanti aia care sta de vreo 2 saptamani in toaleta si iese doar din cand in cand si il gaseste pe sot deja in pat intreband-o foarte romantic "Tu ce ai facut azi?" crezi ca e de acord ca sta atat de mult in toaleta? nu ar vrea si ea un rol mai mare si mai antrenant, macar in vreo reclama la supozitoare sau la ceva solutie pentru spalat intestinele?

miha said...

ai dreptate, nu m-am gandit. situatia ei e una speciala. si se pare ca pastilele alea nu o prea ajuta. deci fraza pt la farmacie ar trebui sa fie de-acum: dati-mi va rog niste laxative, de oricare, nu conteaza, numa sa nu fie din alea de tre sa-mi iau concediu pe putin 2 saptamani pana o scot la capat.

sfinxu' said...

eu cred ca ea nu reuseste din cauza angoasei. stie ca cineva sta si filmeaza usa in spatele careia ea ar putea sa se dezlantuie daca ar fi singura, si de aia poate are emotii.

in plus, textele sotului "iubito, ma intorc tarziu ca am sedinta" imi miros dubios. ceea ce, pana la urma e si normal la asa o reclama.

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online