Thursday, May 21, 2009

Greşeala unică de la teza unică, pe înţelesul unic al bursucilor

Subiectele de la teza unică de la istorie au fost, cum altfel, greşite. Armata I a fost confundată cu Armata a II-a, mai mult ca sigur din cauza băieţilor şi fetelor din birourile ministeriale care au chiulit pervers la lecţia cu bastonaşe şi „A mare de mână”. Sau poate a fost o greşeală sinceră, poate chiar nu au crezut că România ar fi putut avea vreodată mai mult de o armată.

Ce să facă cu două? Să-şi trădeze aliaţii şi să întoarcă armele de două ori? Şi în plus, unde să le parcheze pe amândouă? Că poate ar fi vrut şi domnitorii noştri să-şi ţină mârţoagele şi audiurile în curte, departe de ochii societăţii. Şi în plus, ce facem aici, ne luăm de învăţământul românesc? Nu ne-ar fi ruşine? Huo!

6 Comments:

Dan said...

Acuma dupa atata timp chiar mai conteaza a cata armata era? Ideea principala sa se prinda, ca era vorba de o armata cu soldatei ascultatori care o intorceau ca la Ploiesti dupa cum batea vantul.

sfinxu' said...

Sau dupa cum le canta de la minister. Crezi ca mai sunt si alte teze la care sa greseasca astia un parlit de subiect de 2 randuri? Parerea ta conteaza!

Dan said...

Daca ministerialii gresesc formularea subiectelor, asa numitii "bursuci" cum pot sa le rezolve corect? Trebuie rezolvata corect greseala.

sfinxu' said...

Pai au trimis si o erata, in acelasi timp cu subiectele gresite. In acelasi plic erau si rezolvarile corecte, pentru bursucii cu sponsorizari care au vrut sa-si asigure o nota istorica buna.

mishu said...

dar vad ca nicicum nu-si revin cei de la minister. eu zic, asa preventiv, sa puna de-acum si o cerinta gen "gasiti si comentati in 5-10 randuri greseala care s-a strecurat in enunt".

sfinxu' said...

@mishu: :) s-ar da peste cap bursucii si ar crede ca e enunt-capcana, ca ministerul nu are cum sa greseasca. si ar cadea toti teza. si pe urma ar porni in eleviada, la Bucuresti, sa-i bata pe studentii din Piata Universitatii si sa le sparga fata la ministeriali. Miam miam!

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online