Friday, April 24, 2009

Cel care face reclamele Golden Brau este tipul care face treaba sa mearga. Prost!

Cam atât. Bine că nu apare şi tanti Maria, matroana de la cabana 3 Brazi, să încerce să te facă să te trotilezi cu un Golden Brau şi o cutie de Dero. Sau micul Satana de la BCR care să stea mic şi roşu la costum pe umărul drept şi să te ispitească să iei ceva credite mici şi grele de la BCR pentru a cumpăra cât mai multă bere proastă.

Dedicaţion pentru acest Golden Brown Silk Epil al vremii:

5 Comments:

mishu said...

mda, vad ca nu mai vrea nimeni sa recunoasca ca asa este. asa ca zic eu: asa este!! de altfel, atat e de haios tipu din reclama, ca ma asteptam ca reactia sefului sa fie ceva de genu: in 5 minute sa te prezinti cu demisia la mine! si atunci as fi ras si eu. dar na, gustul sefilor pt glume nu se discuta. si eu stiu pe cineva, ca e de-ajuns sa-i zici fropin si rade.

mishu said...

zic si eu, cum ar veni. adica eu l-as fi dat afara pt faptu ca nici macar glumele nu-i ies, ca raportu din cate am inteles era oricum varza..sau ce faceau ei acolo. ei si dup-aia, cu tot birou dat afara, mergea o bere. aici credeam ca vor sa ajunga! cu un slogan cum ar fi: tipu care face glume proaste cu sefu, face sa mearga bine berea din preaviz.

sfinxu' said...

@mishu: :)) urmatoarea reclama ar trebui sa se tina direct la AJOFM pe culoar, la coada. Cel care completeaza bine declaratiile de somaj este cel care face treaba sa mearga!

a zis cineva fropin? :)

sefu care rade cand aude fropin said...

:) hai, la treaba si lasati prostiile! :)

mishu said...

mda, deci in timpu cat stai la coada la somaj si lasi in fata toate femeile gravide se poate filma si reclama la golden brau. aaa!! :) si sa mai vina si subprefectu in control: "dar ce e cu cozile astea? sunteti niste incompetenti! cam cat se sta la asa o coada?" si atunci directoarea sa fie ca de obicei super haioasa si sa zica ca nu se sta mai mult de 20 de minute si atunci o bagam pe directoare in... vestibul, in locul frigiderului pe care-l mutam in sifonier, il scoatem pe subprefect la o bere si zicem in reclama: cine e subprefect face treaba sa mearga.

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online