Wednesday, November 5, 2008

Votati Doru! Aleo, aleo!



Doru te provoaca sa votezi Doru! De Doru este nevoie acolo unde nu este Doru. Doru este calea catre succes in facultate, mai ales daca esti de acord cu Doru. Doru ii face campanie lui Doru pentru un loc calduros in ceva comitet si comitie la Universitatea de Vest. Doru te vrea alaturi de el in incercarea de a-l urca pe Doru pe culmile cele mai inalte ale succesului studentesc. Doru nu este luciferic, Doru e om din popor, ca tine si ca si mine, daca am fi simtit vreodata nevoia sa facem o poza cu buricul pe afara si cu chilotii la expozitie. Doru deja a recunoscut ca il va vota pe Doru. Hai copii, TATOV pe mutra lui Doru si nu veti mai auzi de el niciodata. Asa sa ne auda Doru.

UPDATE IMPORTANT PENTRU PATRIE:
Doru nu a castigat. Doru nu a primit nici un vot. Doru a declarat la final; "Doru nu vrea sa comenteze, dar Doru stie ca a fost furat!". Asta este Dorule, Grupul de Interese a incercat cat a putut sa te bage in fata, dar na, se intampla si la Doru mai mari. Pe viitor, hai Dorulificare!

4 Comments:

Adeline said...

Sa inteleg ca nu prea are simpatizanti? ;) Hm... Cu cine sa votez, atunci?

Anonymous said...

Nici el nu se voteaza, e clar. Dar va striga "Hotii! Hotii! PSD e de vina!", si va avea succes in randul colegelor impresionate de avantul lui electoral, de platformele program si de promisiunile cu pensii mai mari.

Lista candidatilor e lunga, ai de unde sa te inspiri atunci cand te decizi sa nu votezi pe nimeni.

Anonymous said...

Nice dispatch and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Say thank you you on your information.

Stella Oliver said...

Hello mate grreat blog

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online