Tuesday, November 11, 2008

Senzaţional de aşteptabil: Teo pe făraş

Cu asta îmi dau şi doctoratul in Teo. Licenţa mi-o luasem în primăvară, cu lucrarea Una în trei bărci...

Teo se lamenteaza în toate fiţuicile cu Simona Sensual goală pe coperţi de azi că nu mai merge cu televiziunea în ziua de azi. Cu televiziunea de bun gust şi calitate, cum încearcă ea să facă. (Asta frige. Deci arş!) Că nu mai merge să aduci învitaţi inteligenţi cu care sa analizezi o ştire, o gogoaşă, o reţetă (Chişule, se dezumflă şi sufleul ăsta, la naiba!), să schimbi o anecdotă cu cameramanul, să aduci celebri playback-cişti de ţurci şi lăutăreli mioritice. (Să nu laşi uşa deschisă Teo, că-ţi scapă deontologia şi nici că se mai întoarce!)

Cică acum lumea vrea să vadă numai sex, tâţe şi fufe proaste care să-şi plimbe picioarele de 2m prin studio timp de o oră fără să zică nimic. Din aceste motive, Teo îşi anunţă retragerea (datul afară) din cariera teve, adică Prima a fost Ultima televiziune la care a încercat să educe telespectatorii.

Pe bune că o înteleg pe Teo. Moare de ciudă că a continuat prea mult cu maneliştii, când putea să fie ea prima care trece direct la maneliste goale, regretă enorm că sânii Nicoletei Luciu nu au putut să vină cu ea şi la noua emisiune, e dezamăgită că Tanţa nu a acceptat nici până azi să slăbească 75 kg, să-şi ia minijupul de 15 cm şi ciorapii plasă de pescar cu care sigur dădea pe spate publicul masculin, fie el şi cel înregistrat pe casetele alea obosite cu aplauze şi hăhăituri.

13 Comments:

Anonymous said...

aha! deci teo nu mai era pe antena1. eu nu prea ma uit pe prima, ma uit pe prime. bbc prime!
nu a fost deloc asteptabil pt mine. sunt bulversata de veste. nici nu stiu daca voi putea sa dorm la noapte.

Anonymous said...

Sarca Teo... Somera de lux. Totusi sa nu-si iasa din mana ar putea invita manelistii si manelistele la o sesiune de barfe la cald in propria-i sufragerie independenta energetic. Bineinteles discret, fara camere de filmat indiscrete.

Anonymous said...

Mishule, povestea asta cu bbc prime nu cred ca mai tine. Trebuie sa nu te mai ascuzi dupa telecomanda si sa recunosti.

Dane, dar e avida de atentie. Ea vrea ca toate camerele sa fie pe ea. Camere de filmat, de supraveghere, de turta dulce, de tiramisu, care mai exista pe lumea asta.

Anonymous said...

nu recunosc nimic. eu cred ca tie ti-e ciuda ca tu nu prinzi bbc prime.

Anonymous said...

Ha! Poate ca nu vreau sa-l prind! Nu contesc ca e bun, educativ, te invata sa faci omlete si sa pui muraturi pentru iarna, dar totusi, daca il lasai un pic si treceai pe prima, vedeai tragedia Teoei in direct. eu zic ca tu, ca fan infocat atata timp, macar atat puteai sa-i oferi.

Anonymous said...

ei nu vrei sa-l prinzi! de parca nu ti-ar placea si tie sa poti comenta si despre altceva decat supararile teoaiei si pacatele mihaelei radulescu.

Anonymous said...

Chiar mi-ar lipsi teo si mihaela, busu si neti, pe care si asa nu i-am vazut de prea multa vreme, neavand televizor functional deloc, ceea ce ma face mai intelectual si profund decat tine si bbc prime-ul tau. Ca sa zic asa.

Anonymous said...

probabil sensibilitatea asta care te-a lovit brusc te-a facut sa zapacesti si verbul "a contesta".
nu era mai usor cu "a nega"?
"nu neghez" si gata.

Anonymous said...

Fiţe de BBC Prime.

Anonymous said...

nonsense!

Anonymous said...

In fine, aici e vorba de problemele Teoaiei, careia nu cred ca-i prea arde de BBC Prime acum, poate mai degraba de o friptura.

Anonymous said...

i couldn't care less!
asa ca sa sara-n sus francofilul din tine.

Anonymous said...

Tu t'en fiche dupa tufis? Saraca Teo, avea nevoie de fani adevarati, nu de suporteri de rezultat...

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online