Tuesday, October 21, 2008

Emokizii si-au gasit Nasul

Care nu e de fapt Nas, e de fapt un frate. Nici frate nu prea e, e chiar Fratele mai Mare. Sa iasa Costel!

Asadar, Timisoara, Romania, undeva, candva, peste tot. In plina pauza de gogosi, Politia Timisoara prin departamentul CSI: Curente Vestimentare si Farduri, lanseaza in societate un nou serviciu de aparare a cetatenilor. Deocamdata de ei insusi, pentru ca nu au gasit inca solutia pentru caini vagabonzi, hoti, violatori, prearaufacatori si soferideFerarri.

Diversiune pe fata. Singurii afectati sunt sarmanii emokizi de Timisoara, care au inca un motiv sa-si innece amaraciunea si necazul in multa inghetata de capsuni (McFlurry, McEmo ce mai), Frutti Fresh de grapefruit roz sau sa asculte un Tokio Hotel de dor si jale. Politia monitorizeaza strict activitatea emokizilor, chiar au emokizi falsi infiltrati in grupurile deja existente. Cartitele politiste sunt usor de observat. Deci, falsii emokizi nu fumeaza cu patos Monte Carlo necartonat sau Winchester fara filtru si nu stau speriati de lumina si porumbei, ci stau mai retrasi, transpirand sub soare, cu un pix si un carnetel in mana, injurand de zor pe ala care a avut ideea cu tricouri negre intr-o zi atat de calduroasa si notand ce idei de nesupunere sociala se mai aud in jur. Sa iasa Izabela!

3 Comments:

Anonymous said...

nici un comment, deci nici un emo cititor. mai bine, ca poate citind s-ar trezi cu un zambet pe buze si si-ar strica reputatia.

Anonymous said...

Emokizii sunt fricosi, poate au impresia ca vrem sa-i prindem si sa-i dam pe mana bratului lung al legii, daca imi permiti halul asta de exprimare.

Anonymous said...

A, si inca ceva Mishule, vezi ca ti-a mai ramas inca un text necomentat, ala cu Frere Jacques. Plus inca atatea si atatea subiecte interesante pe blogul celalalt.

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online