Monday, February 23, 2009

„Sunetul secret” pentru noi este chiar Elodia 2!

Marii combinatori de şmenuri Minerva Astrologie şi Iliuţă Numerologie au fost răzbunaţi. Mazilirea lor a fost uitată, amatorii de concursuri uşoare şi pufoase au acum o nouă preocupare. Este vorba de noul şmen pe bază de telefoane ce se comite zilnic pe megaherţii jucăuşi ai Europa FM, concursul "Sunetul secret".

Ca naiv ascultator ce eşti, ai la dispoziţie 3 secunde de sunet, şi câte un indiciu pe zi. Tot ce trebuie să faci este să suni şi să dai răspunsul greşit, căci răspunsuri corecte nu par să existe. În ultima rundă în care totuşi s-a ghicit zgomotul generator de coco, răspunsul era chiar "sunetul produs de un triunghi de brânză topită, atunci când se lasă deschis de către consumator". În prezent, premiul a trecut de 12000 coco şi se pare că nimeni nu are urechea atât de fină pentru a pune punctele pe i şi a dezvălui care-i treaba cu acest pocănit, horcăit, foşnet, scrâşnit, zăngănit, ţăcănit, frecat, ba chiar toate la un loc.

Grupul de interese se va mulţumi şi cu 75% din premiul pe care vă ajută cu această ocazie să-l câştigaţi. În urma unei şedinţe unilaterale între departamentul Jean Fraude Van Damme din cadrul Grupului de Interese şi reprezentanţii Europa FM, am reuşit să punem picioarele în prag şi să primim răspunsul corect.

Luati un pix şi notaţi: sunetul secret, pentru 12000 de coco, este „sunetul produs de un papagal de ascultător care se chinuie să găsească ceva ce nu există, atunci când află în direct că nu a nimerit răspunsul corect, şi închide receptorul cu coada între picioare şi negru de supărare (rima e din partea casei), gândindu-se totuşi că data viitoare le va arata el cine e cel mai deştept”.

Simplu, băi, neinspiraţilor!

3 Comments:

Anonymous said...

concursuri din astea fantoma se petreceau si la televizor. la un moment dat se cauta un nume fooarte, foooarte cunoscut, care incepe cu D si se termina cu A. Dar nu era Dana, Delia, Dea, Daniela, Diana, Doina, Dorina. nnuuu!! participantii erau deja nedumeriti, tensiunea crestea, actrita sustinea in continuare ca numele e mai simplu si mai cunoscut decat toate cele spuse. era DESPINA! aaa, da bai, DESPINA!

Anonymous said...

lasa mai ca asa le trebuie, daca asculta Europa Fm. >:) Atat timp cat esti prins de concursuri cu bani care au unicul scop de a creste artificial audienta si nu de a o fideliza pe cea existenta, meriti din plin bataia de joc.

Ascultati Radio Guerrilla bai, ca noi spre deosebire de altii, de ex in aceasta perioada, dam carti... nu de joc, ci de citit.

:)

Anonymous said...

@mishu: Despina era primul raspuns gresit la care trebuia sa te gandesti. Bine ca nu a tinut emisiunea mai mult, ca sigur ajungeau la Dorulina, Dodolina, Dulia, Damona, Doxana, Dabriela si de ce nu Dihaela.

@petru: cenaclul literar de pe langa Inalta Curte de Combinatii a Grupului de interese asteapta cu discretie si cu usile deschise primul transport de carti, ca recompensa pentru distrugerea concurentei.

Pese: daca tot e cazul sa dam cartile pe fata (sau sa le primim, zic si eu), sa se consemneze ca la sediul Grupului se asculta doar Guerrilla.

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online