Monday, February 2, 2009

Câteva exemplare plecate la muncă cinstită în Italia lansează serviciul: Viol la domiciliu

Nimeni nu a zis că viaţa de viitoare mare vedetă în sat este uşoară. Până să ajungi subiectul unui reportaj PRO TV în care să te lauzi cu cinstea şi hărnicia ta de român furnicuţă care trudeşte zi lumină în alte ţări dar începe să vorbească limbi străine şi să aibă afacere proprie, ai de cărat după tine (pe lângă frica că sunt carabinierii pe urmele tale) şi mândria că înjuri, furi şi violezi tot în româneşte.

Câţiva indivizi (întotdeauna se foloseşte pluralul, românul infractor nu îşi pierde calitatea de papagal notoriu incapabil să facă ceva de unul singur) care se încadrau perfect în tiparele mai sus menţionate, şi-au dat seama ca în această societate de consum care taie orice avânt romantic de unire în suflet şi trupuri nu mai există dragoste sinceră şi atracţie nevinovată nici măcar între un hoţ de poşete şi o posesoare de poşete. S-au împărţit în 2 grupuri distincte şi au trecut la fapte. Fiecare faptă, cu câte o victimă, la victimă acasă sau la victimă în maşină, cu soţul victimei legat în portbagaj pentru că comenta prea mult.

La secţia de politie au adoptat poziţia ghiocelul lovit în aripă de remuşcări. Că sunt şi ei români sărmani, care, disperaţi pentru că nu aveau ce fura din cauza crizei economice au decis să-şi stingă amarul, cum au ştiut şi ei. Hai Proteveu’, se aude? Repede un serial cu Inimă de violator, ceva, de mare rating, un revelion cu violatori dacă se poate, hai că asta-i castana câştigătoare în 2009. Hai încarcerare!

4 Comments:

Anonymous said...

da deci asta ar trebui sa scoata: un serial cu violatori. sa-i vad atunci pe actorii romani care joaca prin telenovele ce-o sa mai zica si cu ce cuvinte poetice si profunde isi vor descrie rolurile. ca pana acum niciunul nu ar fi recunoscut ca telenovelele romanesti sunt cele mai penale din cate exista si n-au nici o legatura cu realitatea de la noi. atat sunt de false ca nu au nici o legatura cu nimic. si actorii se arata pe la emisiuni incantati de fenomenul telenovelic din romania. eu tot sper ca si atunci joaca teatru si ca nu-s chiar atat de batuti in cap.

Anonymous said...

Romanul nu-si poate trada convingerile ca e mai bun decat il vede lumea nici cand se urca pe scena. Patronul de butic zice ca are supermarket, patronul de fast-food zice ca are restaurant, actorul de telenovele zice ca joaca in filme profunde si pline de esenta. Niste perroquets.

Anonymous said...

de fapt serialul inima de violator nici nu s-ar putea face, pt ca la cat de fake va suna acel "nuuu! nu vreau!" nu cred ca actul va putea sa intre la categoria viol.

Anonymous said...

Poate vor incerca o satira. Chestiile reale sunt mai devreme, pe la stirile de la ora 5.

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online