Thursday, July 9, 2009

Incă o victimă a detergentului obişnuit: filmele de la PRO TV au intrat la apă

Marţi pe-nserat, cu ocazia priveghiului mondial al lui Michael Jackson, televiziunile româneşti s-au avântat să prindă din coliva megastarului. Adio Elodia, adio violuri şi porcăieli în direct, adio manelişti şi palmieri feminini siliconaţi, toţi dandiaconeştii, luizlazaruşii, chiar şi Esca, Andreea Esca, toata lumea era călare pe subiect.

Când Busu nu-i acasă, PRO TV îşi face de cap, mai ales că nu a mai stricat de ani buni orânduirea stiri cu Esca-reluări cu Seagal+Chuck Norris+Van Damme-serial de seară (în prezent, Dexter). Ştiţi imaginile cu fraţii The Jacksons Four chinuindu-se să plângă cu gândul la bănetul care îi asteapta la casierie, nu insistăm.

PRO TV avea pregatit pentru after death-ul megastarului un film simpatic, la cel puţin a 3-a auditie, Ocean’s Eleven. Spectacolul de varietăţi de la Los Angeles s-a terminat pe la 22.45, oră la care filmul cu pricina trebuia să se fi terminat. Ca să poată veni liniştite ştirile şi serialul şi Busu, corect, în ordinea clasică. PRO TV s-a încăpăţănat să pastreze ordinea şi, ca să nu-l pună pe Busu să prezinte vremea pe la 3 noaptea, a luat-o pe scurtătură, ciopârţind Ocean’s Eleven şi reuşind performanţa de a îndesi un film de două ore în 1 ora şi 10 minute. Cu tot cu puclicitate.

Cei care ştiu cam care-i faza cu filmul în cauză se vor prinde repede de ce zicem ca băieţii de la PRO au apăsat pe fast forward şi au plecat şi ei să mănânce o shaormă şi să o bârfească pe Esca. Aşadar, Ocean’s Eleven în varianta Pro Tv a fost mai degrabă un Ocean’s Eight, că pe 3 tipi din gaşca lui George Clooney nu am apucat să îi cunoaştem.

Cam asta este tot ce a trecut de cenzura protevista: George Clooney iese din închisoare, Brad Pitt este, au un plan, dintr-o dată au şi trupă de hoţi cu care să aplice planul, ajung la Vegas, apare Julia, dispare Julia, fură banii, George Clooney şi Julia rămân together, gata filmul. Busule, ai legatura.

0 Comments:

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online