Thursday, March 26, 2009

Alo, Poliţia Română? Un violator amator zburdă liber. Pe net.

Urmează încă o veste proastă, uitaţi-vă de două ori în stânga şi-n dreapta înainte să treceţi strada, poate reuşiţi să daţi cu maşina peste ei: nu toţi violatorii şi hoţii români au plecat la violat cinstit în Italia. Unii nu au mai prins bilete sau poate nu au calificarea necesară pentru o tâlhărie+omor ca la manual, nu se ştie exact.

Ei au rămas prin zona, sa puna la cale niste agresiuni traditional-mioritice. Alo, tanti Poliţia, sunteţi pregătită să notaţi?

Luaţi următorul caz: personajul care se afla miercuri 25 martie a.c. în faţa monitorului conectat la IP-ul 89.41.134.25, într-un colţ întunecat al Piteştiului (oraş din România) încearcă să-şi facă cât mai bine meseria, şi din dorinţă de perfecţionare şi aliniere la ultimele norme europene în domeniu, îl întreabă pe cel mai bun prieten al său, motorul de căutare, cum să. „Cum să o violezi pe una?”

O celulă răcoroasă şi un scaun de masaj de la Enel pentru exemplarul ăsta, vă rugăm!

2 Comments:

Anonymous said...

eh, exagerezi. poate tipu era doar nedumerit. chiar si eu m-am intrebat oare cum se poate asta. cel putin asa cum apare violul prin telenovele, adica el e unu singur, nici nu o bate, nici nu o lasa inconstienta, dar reuseste isprava, inclusiv dezbracatu fetei. deci bai, eu cred ca pt a reusi ti-ar trebui mai mult de doua maini.

Anonymous said...

atunci trebuia sa intrebe: "bai, dar cum de se lasa alea din filme asa de usor violate? e platite? la noi in pitesti se poate?"

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online