Monday, January 19, 2009

Agenda.ro te vrea şi pe tine, olimpicule la română!

Agenda.ro vrea sa fie cat mai aproape de consumatori in aceasta perioada de criza in care te gandesti de doua ori inainte sa dai si ultimele clickuri din buzunar pentru o cautare despre eleva porno sau profesoara de franceza. Ar vrea sa fie atat de aproape incat sa stie cum reuseste consumatorul timisorean sa treaca peste fiecare zi in parte, sa stea langa el in tramvai, sa-i sopteasca vorbe dulci "viziteazzzza agenda.ro, devii tot mai somnoroooos, viziteazaaaa agenda.ro", etc si asa mai departe.

Reporterii au fost aruncati in realitate, fiind obligati sa se intoarca cu ceva spumos de dat la populatia dornica sa vada casierite rastignite cu propriul capsator, altfel nu li se mai deschide usa redactiei. Unul dintre ei s-a intors cu aceasta relatare de inalta implicare sociala. Luati de intelegeti daca puteti.

2 Comments:

Anonymous said...

:)) eu asa am inteles:
povestea veche e ca, pt a plati curentu, zeci de oameni se imping numai la un ghiseu, poveste care e veche, deci nu mai conteaza.
dar povestea noua e intamplarea cu doamna la care i-o prins poseta si haina, in usa, una din angajatele rele de la enel. drept consecinta, doamna a amenintat ca sparge usa. punctul culminant e reprezentat de intrebarea unuia care statea la rand:"de ce n-ai spart-o(usa), doamna?"...intrebare care apare si in titlu. deci, daca e sa interpretam, probabil aceeasi intrebare si-o pune si autorul articolului, articol care pare scris in graba mare, poate chiar dictat prin telefon colegului de la redactie, o astfel de stire nesuportand nici o amanare.

Anonymous said...

Si-a scris ideile pe un bilet cu doua calatorii si la redactie a predat materialul sperand macar la returnarea investitiei, daca nu la un Pullitzer, scuze vulgaritatea.

Pun pariu ca nici macar nu a zis nimeni "de ce n-ai spart-o", fabuleaza autorul ca sa aiba titlu si final interesant. Asta-i "veche povestea". :)

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online