Tuesday, April 15, 2008

Adio "Lasa ca ne intelegem noi cumva"!
La revedere tabara draga!

Booon. Dupa cum bine nu ati auzit la stirile Realitatea, la emisiunea "Universul lui Prichindel" sau nu ati citit pe blogurile finalistilor,ooo finalistiloooooor, Grupul de interese nu s-a calificat mai departe.

Bine bine, dar pentru noi, pensionarii, cand faceti ceva?

A trecut o saptamana de la interviul de preselectie de la Olimpiadele Comunicarii, dar ce prostii vorbesc, in vocabularul unui grup de interese nu exista saptamani ci doar "milioane de coco", "uneltiri reusite" si "conflicte subterane". Revenind: la o distanta de 0 (zero) milioane coco si 1 (un) conflict subteran (tanti de la merdenelarie), raspundem si noi la ce nu am fost intrebati.
  • desi e la moda, nu am avut nicio problema de orientare, nu am trecut de munti si vai, nu ne-am batut cu zmei si balauri care nu vroiau sa ne lase sa ajungem la preselectii. A fost chiar simplu: cartitza pana la Aviatorilor, 301 pana la Casa Scanteii, pac! pac!, pe jos tiltip tiltip (era ud pe jos, faceam tiltip) pe langa indicatoarele cu restaurantul mogulului Tuca (bai, huoooo!).
  • interviul a fost la Los del Rio si le petit boulanger; au scris altii cat de simpatici au fost, nu mai consumam tusul.
  • nu avem ce povesti, pe partea trairilor inlauntrice, sentimentelor contradictorii, dilemelor vestimentare, intrebarilor existentiale care ne dadeau tarcoale in jurul preselectiilor, desi am deveni si noi un pic mai simpatici si fluffy, sunt sigur.
  • din surse relativ aproape sigure, am aflat ca si anul acesta domnisoara Tanjala! a facut senzatie la jurizat. Cat timp nu vorbea la telefon in timpul prezentarilor voastre, bucurati-va!
  • in meciul "bai! ce note ati luat?" vs. "of, ce conteaza ce note am luat, lasa ca vedeti voi", unde a mai intervenit si "hai sa fim fair play, e atat de nice", nu avem niciun favorit, sa castige ala care da mai multe goluri.

Booon, pentru sugestii si reclamatii, ca de obicei, pe adresa redactiei.

PS: Pe principiul "Nu poti scrie tu cate pot sa comentez eu", vin si las chiar eu primul comentariu la acest text. Dormiti nelinistiti, Grupul de interese lucreaza in continuare.

Thursday, April 3, 2008

E clar, au imbuliNATO. Urmeaza cratima.

Coloana sonora:

Booon. Hai sa dezbatem şaua ca să priceapă telespectatorii. Cu ocazia aterizarii lui Bush George W, decolarii lui W, culoarului unic si şuetei poreclită summit, capitala e asediata, pe langa zmeii politicii mondiale, de diverse grupuri anti-tot ce misca in globalizare. Despre un astfel de grup s-a povestit ieri in disperarile televizate. Pac, pac, da-i cu titluri pompoase si interpretari exotice. Baietii si fetele din acest grup s-au intalnit cu bastoanele ospitalitatii romanesti, fiind treziti repede din feeria traita pe meleaguri mioritice. Jandarmii cu spirit didactic au banuit ca au prins ditamai anarhistii pusi pe terorism. Am vazut, am ascultat, va dam varianta corecta pentru a nu mai cauta in spate la Gheba.
Anarhistii lu’ peste, sau na, lu’ Mickey Mouse (dupa aparente) pareau mai degraba niste yoghini rataciti sau flower powerpuff girls. Explicatiile lor vin sa intareasca comparatiile: vroiau sa faca workshopuri, sa citeasca Kafka, sa dezbata inclinatia lui Labiş spre astrologie, sa urmareasca proiectii cu filme despre copaci sau episodul din Tom si Jerry cu gheata în casa. Chiar se pregatisera pentru un picnic câmpenesc, cu rosii, ceapa, slanină, sprayuri, pancarte anti NATO, huooo-uri si buuu-uri. Au mâncat în schimb puţină bătaie si au primit ca bonus, scuzele traditionale romanesti, definite prin duiosul “Si-acum plecati bai de-aici!”.

Tuesday, April 1, 2008

Stiri spargatoare! Senzational!

Grupul de interese isi anunta oficial si la ore de maxima audienta prezenta in capitala tarisoarei noastre, pe data de 7 prier. Base, partie! Tariceanu, jos taxa! Mircea, fa-te ca lucrezi!
Mai multe despre uneltirile si imbarligaturile de la Olimpiade in curand.

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online