Thursday, May 24, 2007

Ceaiul din cana babutei batjocorite de vecinul Nelu de la ora 5

La stirile de la ora 5 e la moda disperarea: Potrivit ultimelor măsurări, România pierde în fiecare an 2 cm din teritoriu, din cauza eroziunii Prutului. Vă daţi seama că au mai rămas doar 150.000.000 de ani până când totul va fi un mare, mare ocean...

Asa grait-a Zacusca

Alo, tanti CNA? Se aude? Suntem noi, Bugs Bunny, Daffy Duck, Sylvester şi Porky Pig, şi vrem să vă anunţăm că intrăm în grevă dacă nu vorbiţi cu pâr-pâr-pârliţii (mi se sopteşte din spate) de la Cartoon Network România, să nu ne mai du-du-du-bleze vocile. Mai cerem şi de-de-demiterea tipului care a cre-cre-zut că replica „Ce se întâmplă moşule?” ar fi comică... Asta a fo-fo-fost tot!

N-aduce banu ce-aduce zavoranu!


Grupul de interese se intreaba: Exista viata dupa Selgros? Dar dupa referendum?


Cei 15000 de specialisti ai CDR se zvarcolesc in cotloanele lor cand vad posibila componenta a unui viitor guvern sub tutela CVTului, si nu ma refer aici la Cost Variabil Total sau la Careu cu Visine Trufandate, ci chiar la Vadim. Un cabinet condus de la inaltimea sa de Ghita Funar nu poate fi decat unul foarte activ, mereu in priza evenimentelor si cateodata tricolor. Ne si imaginam ce rating spectaculos (OTV nu ar mai rezista si ar arunca prosopul, sesiunea de shopping la Metro Militari a presidentului ar fi suspendata, Realitatea ar organiza o sezatoare cu 16-17 analisti) ar avea prezentarea ministrilor, cand de la tribuna, djii de serviciu Moga, Smiley, Ilie Dobre si Teoharie Coca Cozma vor prezenta:
„Doamneloooooooor si domniloooor, intra in sala de sedinte cu un palmares de 2 hituri/vara, ministrul culturii, Pepe! In stanga sa, Oanaaaaaa Zavoranu-Pepe, ministrul Sanatatii si imbunatatirilor faciale, pardon, funciare. Pe dreapta, pe un culoar liber, urca puternic Luis Lazarus, procurorul general al Romaniei! Talonat aproape de seful sau direct, ministrul Justitiei senzationale, Dan Diaconescu Direct. Undeva mai in spate se zareste doamna Balanel de la „Salvati hotii de furia mosierilor pradati!”. Oligarhi, moguli, feriti-va! Taricene, fugi cat mai poti! Marko, ascunde-te! Base, fa-te ca plangi! De la corpul de control (a. Medical; b.antidoping; c.de rutina; d.toate de mai sus) vine direct sa va verifice, inegalabilul, inconfundabilul, inifugabilul, da! Ati ghicit! Colombo al Alimentelor. Insusi.”
Ehehe, floare albastra, floare albastra...

Monday, May 21, 2007

Senzational 2! Nasul. Na-nasul.

Orice asemanare cu Nasul de pe ruta Timisoara-Bucuresti, tren rapid 1230, cu plecare de la TM la ora 14.27, este pur intamplatoare.

Senzational! Povestea preselectiilor! Urmeaza gigi becali

Povestea articolului despre povestea preselectiilor este simpla. Pe scurt, in acest articol voi incerca sa prezint firul evenimentelor din 17 prier 2007. Iata planul: in debutul articolului voi marturisi celor ce nu stiu ca pe data de 17 prier, Grupul de interese facea senzatie in autobuzul 311 (masina oficiala a Grupului alaturi de cartita de pe ruta Dristor 2 – Brancoveanu cu peron pe partea stanga). Nu voi uita sa precizez ca ne indreptam spre Centrul Metro pentru Tineret, la interviul pentru preselectii. Colegele de echipa m-au rugat sa amintesc in acest articol cate ceva despre campania Tara, tara te iubim in armata vrem sa fim, sloganul „Ai faze?” sau sa ma laud putin cu printurile realizate. (Ele m-au rugat, eu nu am uitat, si toate acestea vor aparea in articolul meu.) Pe la mijlocul articolului, in plin miez al actiunii voi incerca sa tin cititorii in priza si voi povesti cat de veseli, increzatori si relaxati am intrat la interviul cu...Stop! Opriti cronometrul! Da! Da! Ati ghicit!...deja celebrul Board 2, si cat de dornici sa incercam o dubla tucahara in Dambovita eram la finalul interviului. Nu voi incerca sa tin secret faptul ca interviul nostru ni s-a parut cam scurt, chiar l-as compara cu Boc Emil, fratele constitutiei. Pour les connaisseurs. Pe urma voi incerca sa scap de furia simpatizantilor raniti de remarca de mai sus, dar nu voi incheia articolul fara sa adaug ca Grupul de interese nu a parasit Bucurestiul pana nu s-a aflat de suspendarea presedintelui jucator pierzator la loto 6/322. Nu pot uita reprosurile ce ni s-au adus de catre un grup de babute recalcitrante la coada la un sudoku in gara, ca noi grupurile de interese si oligarhii suntem de vina pentru, si citez din memorie, „rautacismele astea”.
Despre toate astea vreau sa va povestesc in cele ce urmeaza, dar sunt anuntat ca spatiul dedicat acestui articol a fost depasit, ceea ce inseamna ca ma voi opri aici.

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online