Monday, April 30, 2007

Grupul de interese loveste din nou!

Coincidenta sau nu, trebuie sa recunoastem ca ultimele evenimente demonstreaza ca activitatea din umbra a micului nostru grup oligarhic cunoaste succes dupa succes. Sa improspatam memoria cititorilor:

Evenimentul 1: 19 prier, Grupul de interese se afla in Bucuresti pentru preselectii. La cateva ore distanta, el presidente Traian "Che" Basescu este suspendat...
Evenimentul 2: Campania noastra se adresa, printre altele, si celor ce nu au avut antecedente penale cu politia, jandarmeria sau MEME STOICA. Acest ultim personaj a fost mazilit ieri din functie de catre capetenia becaliotilor...

Pana la evenimente viitoare, dormi linistit. Grupul de interese lucreaza pentru tine.

Tuesday, April 24, 2007

Penultima ora!

In direct si in exclusivitate:

Chiar acum, in barlogul, pardon, barBlogul Grupului de interese, se coace povestea preselectiilor . Vom reveni cu amanunte.

Tânăr, am pierdut timpul. Il declar nul.

Insetat de senzaţii tari şi adrenalină, dau luni 23 prier, la serialul Tânăr şi neliniştit. Da, mai e, si e la episodul 2289. Gluma s-a îngroşat din cauza fazelor în care personajele stau şi vorbesc singure fara nici un rost. 40 de minute de :„Ha, ha! Crede că mă păcăleşte pe mine?”, „Oare ce urmăreşte...?”, „Vor vedea ei!”, „Aşa...mă duc la tribunal...o pun eu la punct!” Am stat până la final, să văd măcar un personaj care într-un moment de inspiraţie genială să se întrebe, cu o licărire discretă în ochi: „Cine naiba scrie scenariul?”, „ Ce dracu’ caut eu în serialul ăsta?” sau măcar „De ce vorbesc singur?”. N-a fost să fie.

Wednesday, April 18, 2007

1,2,3,4 Cupa si Campionatul!

Vom incepe cum se incepe de obicei in aceste situatii. Adica cu sfarsitul. Grupul nostru oligarhic (...) activeaza si pe net, in aceasta noua stare de agregare numita blog. Ce mai freamat, ce mai bucium. In direct si in exclusivitate, direct din studiourile grupului, numai pentru Olimpiadele Comunicarii, doamnelor si domnilor, Floriiiiiiiiiiiiiiiiiin Calinescuuuuuu. Scuzati. Desigur, vroiam sa zicem "Grupul de interese"!

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online